Reklámpszichológus, digitális marketing szakember

Földi Miklós reklámpszichológus vagyok. Több mint 15 éve végzek pszichológiai kutatásokat a reklámokban és a gazdasági életben, amit rendszeresen megosztok, lehetőleg minél több emberrel. Célom, hogy a modern pszichológiai tudás a magyar vállalkozói és üzleti kultúra részévé  váljon, és megnövelje a Te eredményeidet is.

Hogyan csinálom?
Gyakorlati oktatásokkal

Alapképzéseket tartok évente több alkalommal, ahol megtanulhatod a modern reklámpszichológiai módszereket felhasználásának az alapjait a saját üzletedben, szervezetedben.

Továbbképzésekkel, marketing workshopokkal

Kiscsoportos továbbképzésekkel, ahol egy-egy területtel( szövegrás, webdesign, befolyásolás, neuromarketing) foglalkozunk, a résztvevők igényei, iparágai, és cégei alapján.

Reklámpszichológiai konzultáció

Átbeszéljük, mennyire vagy meggyőző, és hiteles az embereknek, hogyan kommunikálj a célpiacoddal.

Féléves marketing stratégia

Megtervezzük lépésről, lépésre 6 hónapra előre, hogy hogyan építsd fel az értékesítési és online marketign stratégiád, hogy jól menjen az üzlet.

Kreatív koncepció, Buyer persona tervezés

Kitaláljuk, hogyan kommunikálj kristálytisztán a piacoddal, hogy pontosan tudják miért érdemes téged választani, és ne felejtsél el.:-)

Kreatív koncepció, Buyer persona tervezés

Tűpontosan kielemezzük az ideális vevőd pszichológia iprofilját, vágyait, félelmeit, céljait, és őt célozzuk meg. Ha kéred, meg is keresem neked őket.

Tovább az időpontkéréshez