Miért Mi?

Tudatosan vagyunk és maradunk mikroügynökség

Szeretjük személyesen ismerni ügyfeleinket, beszélgetni velük, és nem ismeretlen juniorokra bízni az üzletet.

A reklámipar, és marketing eszközök,
vásárlói igények és szokások folyamatosan változnak.

De az emberi természet, viselkedés,
és agyműködés nem változott.

Ebben hiszünk

Az emberi viselkedés pszichológiai alapjaira építjük a kampányainkat. Így tudunk sikeresek lenni.  Kampányaink során több mint 200 agyi torzítási technikát, befolyásolási módszert, és döntésösztönzést használunk, a lehető legnagyobb siker érdekében. Minden esetben stratégiával indulunk, közös megbeszélésekkel.  Partnerként tekintünk minden ügyfelünkre, mert ez közös a cél: sikeresnek lenni.

Ezért csináljuk így

Teljesen tudatosan akarunk mikroügynökség maradni. Nem akarjuk egy ügyfelünket sem ismeretlen juniorokra bízni, hanem szeretjük ha valódi kapcsolat és kommunikáció van köztük és ügyfeleink között. Ezért korlátozott számban tudunk ügyfeleket fogadni. Értelmetlennek tartjuk a tömegtermelést, és a dobozolt termékeket és szolgáltatásokat.

Olyan ügyfeleket keresünk akikkel partnerként, hosszútávú elköteleződéssel dolgozhatunk, a közös sikerekért. Ha úgy érzed, hogy mi vagyunk azok akiket keresel, örömmel vesszük ha megkeresel minket. És ha időnk, és kapacitásunk engedni, és találunk közös célokat, akkor mindent el fogunk adni, hogy sikerre vigyünk téged és a cégedet.

Hogyan csináljuk?

1

Adatelemzés és stratégia

Részletes online piacelemzést végzünk, meglévő adataid, és iparági trendek alapján. Ez alapján kezdünk neki a tervezésnek, és az online marketing kampányod elkészítésének.
2

Reklámpszichológia

Kampányaink alapját a meggyőzés pszichológiája, neuromarketing és reklámpszichológia technikáira építjük, a lehető legerősebb befolyásolás és meggyőzés elérésére.
3

Folyamatos optimalizálásour Life

Aktív kampányaidat folyamatosan elemezzük, és optimalizáljuk. Szükség esetén módosítjuk a kreatív anyagokat, beállításokat, a legjobb konverzió és a kampány céljainak elérése érdekében.