rolunk reklampszichologia
Üdvözlünk a Reklámpszichológia birodalmában. Mert ez egy birodalom. Telis-tele gyönyörű helyekkel, képekkel, üzenetekkel, és célokkal. Egy igazi mesebeli birodalom. Szeretnénk, ha a magyarországi reklámszakemberek mind nagyon jól informáltak lennének a legújabb reklámpszichológiai kutatásokkal, és mindenkinek lehetősége volna, alaposan megtanulni, a reklámpszichológiai alapjait és technikáit. Örökség Hiszünk benne, ezért szeretnénk továbbvinni Sas István – a magyarországi reklámpszichológia nemrég elhunyt nagy alakjának örökségét, és a harc helyett kölcsönös együttműködést kialakítani a fogyasztók, és a reklámszakma között. Ez új feladat ami változtatást kínál. Az ellenállás és háború alapvetően pszichológiai eredetű. Félelmek, torzítások, értékek, attitűdök mentén alakulnak ki. Mi ezt akarjuk megszelidíteni, akárcsak egy kicsit is.
Tele vagyunk “csodafegyverekkel” amelyek sosem látott mennyiségű és minőségű információt képesek (akár előre) megmondani a fogyasztók döntéseiről, várható viselkedéséről. És tele vagyunk olyan lehetőségekkel  fogyasztókként amelyekkel akár  fél óra alatt képesek lehetünk  bármilyen márkát, terméket vagy reklámot tönkretenni, kritizálni, lejártani. Egy kétélű karddal játszunk közösen. A kiegyezés felé. Lehet háborúzni, ami most is zajlik éppen. És meg lehet próbálni megtalálni azt az utat, ami mindenkinek jobb: Jobb reklámokat készíteni, amelyek jobb döntésekhez vezetik a fogyasztóinkat, több bevételhez juttatják a hirdetőinket. Mi  – reklámszakemberek – pedig ha jól csináljuk pwdig megkaphatjuk a mindig is áhított elismerésünket. Szerintem ez jó cél. Ezért is született meg a reklampszichologia.hu. Az eredményt meg beszéljük meg egy év múlva mondjuk. Oké?
[trx_sc_team title=”Csapatunk” description=”Mindannyian elkötelezettek vagyunk a minőségi reklám, és hiteles kommunikáció iránt” count=”4″ columns=”4″ class=”style-bg-top” title_align=”center” cat=”82″] [trx_sc_team title=”Vendégszerzőink” description=”Köszönjük, hogy írtatok nekünk” count=”4″ columns=”4″ class=”style-bg-top” title_align=”center” cat=”81″]